Pentru acesta reteta am facut cascavalul in casa si foile de lasagna tot in casa cu taitei de casa. Le-am taiat lungi cat tava.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu pereti inalti se pune uleiul apoi adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si ceapa taiata cubulete. Se caleste putin adaugam apoi pasta de ardei si carnea tocata de vita si putina apa, se amesteca incontinuu pana se patrunde carnea putin apoi adaugam bulionul si lasam sa fiarba cam 30 minute pana sosul scade si carnea se patrunde bine.
Pentru sosul bechamel folosim o cratita in care punem untul la topit apaugam faina si lasam putin sa se rumenesca (sa nu se schimbe la culoare) apoi adaugam laptele si condimentele impreuna cu sarea si piperul. Se invarte continuu cu un tel pana se ingrosa.
Asamblare:
In tava unsa cu putin unt se pune un strat de sos bechamel (ca sa nu se arda foile) apoi 2 foi de lasagna un strat de sos de bechamel, un strat de sos bolognese, putina telemea si cascaval razuite, iar foi iar sos alb si tot asa pana terminam cantitatile si foile. Deasupra trebuie sa ramana un strat de foi putin sos alb si presaram cascaval deasupra. Se da la cuptor 45-50 minute. Se poate servi calda sau rece (se poate taia mai bine).
Este o reteta super, extrem de delicioasa facuta in straturi de foi si sosuri cu gusturi deosebite.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosVazusem candva aceasta reteta pe net si pentru ca am primit ieri mai multi dovlecei, am zis ca e momentul sa prepar acest...
Aperitiv cu dovlecel si branzeturiO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii