Se alege fasolea, se pune la fiert si se da intr-un clocot, apoi se scurge si se pune alta apa.
Se adauga 2 cepe, morcovul, pastarnacul si ardeiul taiate in fasii si se lasa sa fiarba.
Cand fasolea si zarzavaturile sunt aproape fierte, se adauga sarea, piperul, cimbru dupa gust si se mai da in unul-doua clocote.
Se scot cu o spumiera boabe de fasole si se maruntesc la robot sau la masina de tocat.
Usturoiul se taie in doua, se pune intr-o folie de aluminiu, se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor.
Se toaca marunt doua cepe, se pune sare, piper, se amesteca cu bulionul, deasupra, se pun carnatii taiati rondele si se da la cuptor.
Se pune amestecul de ceapa si carnati deasupra sau se amesteca cu fasolea batuta si se poate servi .
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO modalitate de a servi gris cu lapte, desertul copilariei.
Desert tarta de cocos cu grisO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii