Spalam organele de porc, le lasam la scurs si apoi le tocam (crude). Cu exceptia rinichilor care trebuiesc curatati de partea alba, pe care ii vom lasa vreo 30 minute in apa cu otet si apoi ii vom clati bine.
Dupa ce am dat organele si carnea macra prin masina de tocat, vom toca si verdeturile tot la masina de tocat, pe care le vom pune impreuna si le vom amesteca cu ouale, condimentele, bicarbonatul, uleiul, piperul si delikatul. Lasam apoi in frigider, amestecul la odihna (ar fi de preferat cu o zi inainte de a le coace).
Pregatim doua tavi de cozonac pe care le tapetam cu hartie de copt. Umplem tavile pe jumatate cu amestec si apoi, asezam maslinele ca in fotografie (vor iesi perfect cand vom taia in sectiune), adaugam si restul de compozitie, pana umplem tavile. Ornam pe deasupra cu felii de masline si dam la cuptor, pana se rumenesc.
Se lasa la racit in tava.
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO iubesc pur si simplu...este o mancare incantatoare pe care o recomand cu toata inima, sanatoasa si fff gustoasa!
Mancare de linte cu legumeO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii