Drob de ied

Portii
8
Timp pregatire
110 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Drob de ied

Ingrediente

  • 700 g organe de ied
  • 300 g carne de ied
  • 4 oua
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 prapure
  • sare,piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala organele si carnea si se pun la fiert in apa cu sare.
Separat se fierb doua oua.
Se taie usturoiul marunt.
Cand sunt aproape fierte carnea si organele, se scot din apa se lasa la racit si se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca tocatura cu doua oua fierte taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si doua oua crude si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se imparte compozitia in doua si se inveleste in prapure, se pun in tavi de chec si se da la cuptor o ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Supa de rosii cu ciuperci uscate
2
Borsuri, supe, ciorbe

Supa de rosii cu ciuperci uscate

Supa de rosii cu ciuperci uscate
Gofre cu zmeura
3
Dulciuri

Gofre cu zmeura

Gofre cu zmeura
Furnici in copac
4
Paste

Furnici in copac

Furnici in copac
Salata de capsuni, creveti si sparanghel
5
Salate

Salata de capsuni, creveti si sparanghel

Salata de capsuni, creveti si sparanghel
Parteneri
Fasole cu ciolan si salata de sfecla rosie
Bucataras.RO

Fasole cu ciolan si salata de sfecla rosie

O mancare care o cunoaste toata lumea, care este satioasa, gustoasa si care merge mai ales in zilele friguroase de iarna. Iar...

Fasole cu ciolan si salata de sfecla rosie
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri