Se spala organele si carnea si se pun la fiert in apa cu sare.
Separat se fierb doua oua.
Se taie usturoiul marunt.
Cand sunt aproape fierte carnea si organele, se scot din apa se lasa la racit si se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca tocatura cu doua oua fierte taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si doua oua crude si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se imparte compozitia in doua si se inveleste in prapure, se pun in tavi de chec si se da la cuptor o ora.
...altfel! Dragostea e o salata! Tare ma amuza titlul si nu pot sa nu zambesc de fiecare data:)))))!
Salata CapreseCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii