Carnea se pun pe foc si se caleste pana isi schimba culoarea. Se adauga ardeiul gras si cel iute, taiate cubulete si se calesc impreuna. Apoi sosul de rosii si porumbul. Se da deoparte si se adauga sare, piper si cascavalul ras. Se amesteca bine si se lasa la racit.
Se intinde aluatul (cu mana) circular si e pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cu cutitul se fac in mijloc 8 taieturi, se aseaza umplutura pe margine apoi se apuca colturile din centru si se trag peste umplutura si varfurile se baga sub aluat cu grija ca sa nu se dezlipeasca
Se pune in cuptorul preincalzit si se lasa 15-20 minl 180 grade
Se poate fae cu ce umplutura vreti
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu