Rumenim usor aripioarele de pui, adaugand rand pe rand ardeiul capia, ceapa si usturoiul, toate feliate.
Le scoatem apoi intr-o tava pentru cuptor, adaugam cartofii taiati cuburi, rosioarele si busuiocul.
Condimentam cu sare, rozmarin, oregano, ardei iute (dupa gust) si coloram cu suc de rosii.
Dam tava la cuptor pana ce cartofii sunt bine patrunsi.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii