Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Portii
4
Timp pregatire
7 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Ingrediente

  • bucățele de carne de porc cca. 500 g,
  • ulei de măsline,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • muștar cca. 100 ml,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • cimbru,
  • tarhon,
  • mărar proaspăt,
  • bere fără alcool cca. 500 ml,
  • tăiței de orez cca. 300 g.

Mod de preparare

Ceapa și ardeiul kapia se curăță, se toacă mărunt se pun în vasul aparatului Multicooker, apoi aparatul se conectează la sursa de de curent, se alege din Meniu, programul FRY, se apasă butonul START, se lasă la călit cca. 5 minute, cu puțin ulei de măsline, apoi se adaugă bucățile de carne și se lasă la prăjit, cu capacul închis cca. 10 minute. Se oprește programul FRY, apoi se alege programul STEW, se adaugă muștarul, se completează cu cca. 500 ml bere, se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit cca. 60 de minute.
După ce a expirat timpul de gătire, se adaugă tăițeii de sticlă, adică din orez și se lasă la odihnă cu capacul închis, cca. 10 minute, adică niciun fel de gătire.
La expirarea timpului, dacă nu e nevoie să țineți mâncărica la cald, acest minunat aparat poate menține mâncarea caldă pentru 24 de ore, se deconectează de la sursa de curent. Se asezonează la final cu verdeață. Spor și poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinata
Bucataras.RO

Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinata

Macar sa dea benga-n noi la marele fix.....

Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinata
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola