Ardei umpluti cu mult praz

Portii
20
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
medie
Ardei umpluti cu mult praz

Ingrediente

  • -1 kg orez
  • -2 kg carne tocata, amestec vita si porc
  • -1 cutie pasta de tomate mare
  • -3 kg praz
  • -500 ml ulei
  • -1 lingura rozmarin
  • -1 lingurita piper macinat
  • -1 lingura sare
  • -4 oua
  • -ardei grasi

Mod de preparare

Se toaca prazul si se prajeste putin, se pune intr-un vas mare, se adauga orezul, carnea, pasta de tomate, rozmarinul, piperul macinat, sarea, ouale si se omogenizeaza bine compozitia, dupa care se umplu ardeii, dupa ce au fost curatati de cotoare si seminte; se pun capacele la ardei se pun in vase, se adauga apa, se pune capac si se dau la cuptor pana cand se fierb. Se servesc calzi, reci cu mamaliga si smantana sau pur si simplu fara nimic. Gustul prazului este unul dulceag si da o savoare deosebita mancarurilor.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc