Ardei umpluti cu mult praz

Postat pe: 04-10-2017
(0)

Ingrediente

1 kg orez
2 kg carne tocata, amestec vita si porc
1 cutie pasta de tomate mare
3 kg praz
500 ml ulei
1 lingura rozmarin
1 lingurita piper macinat
1 lingura sare
4 oua
ardei grasi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

02h
Numar portii

PORȚII

20 portii

Se toaca prazul si se prajeste putin, se pune intr-un vas mare, se adauga orezul, carnea, pasta de tomate, rozmarinul, piperul macinat, sarea, ouale si se omogenizeaza bine compozitia, dupa care se umplu ardeii, dupa ce au fost curatati de cotoare si seminte; se pun capacele la ardei se pun in vase, se adauga apa, se pune capac si se dau la cuptor pana cand se fierb. Se servesc calzi, reci cu mamaliga si smantana sau pur si simplu fara nimic. Gustul prazului este unul dulceag si da o savoare deosebita mancarurilor.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei umpluti cu mult praz" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei umpluti cu mult praz