Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Portii
3
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ingrediente

  • 6-8 ardei kapia rosu
  • 500 g carne tocata de pui
  • o cescuta de orez
  • 2 oua
  • sare
  • condimente uscate
  • 2 morcovi dati prin razatoarea mica
  • 1 radacina de patrunjel data prin razatoarea mica
  • 1 legatura mare de marar verde
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata ardeiul spalat de cotoare si samburi. Carnea tocata se amesteca cu o lingura cu orezul, morcovii si radacina de patrunjel, sare, condimente, verdeata tocata fin, ouale si un pic de ulei.


Se umple fiecare ardei (pentru a reusi sa umplem ardeii bine cu umplutura, taiem un pic din varfurui pentru a permite aerului sa iasa astfel umplutura, ajungand pana in varful lui).


Se asaza ardei langa ardei, in craticioara oin care ii vom fierbe cu apa cu sare si un strop de ulei de masline. Se servesc simpli sau cu smantana. Este o mancare sanatoasa, dietetica si tolerata si de cei mici.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Parteneri
Piept de purcelus cu cartofi, la cuptor
Bucataras.RO

Piept de purcelus cu cartofi, la cuptor

                    ,,Reteta...

Piept de purcelus cu cartofi, la cuptor
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola