Pulpele se curata daca e necesar, se spala, se sterg si se pun deoparte.
Mai apoi, intr-o tigaie, se pune untul. Cand acesta e topit, se pun pulpele.
Acestea se lasa la prajit pe ambele parti, cateva momente, pana prind o culoarea aurie. Dupa care se pun 200 ml apa si se lasa sa fiarba, iar cand scade apa, se mai pun 200 ml de apa, dupa se mai pun 200ml apa.
Eu am folosit doar 600ml apa, deoarece carnea era frageda, dar daca carnea voastra e mai tare, puneti mai multa apa, pana cand e moale.
Ultima data cand se pune apa, aceasta se lasa sa scada, de jumatate si mai apoi se pune gorgonzola.
Se mai lasa cateva momentele tigaia pe foc, pana gorgonzola s-a topit, iar carnea s-a "fiert" in sos.
Pofta buna!
Se poate servi cu piure de cartofi.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosRecunosc, nu sunt cel mai mare fan al preparatelor cu ficat. Fiind o gurmandă desăvârșită, prefer un grătar bine...
Ficăței de pui în sos de lapteReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii