Umpleti o craticioara cu suficienta apa, putin sarata, cat sa acopere cartofii si fierbeti la foc mic,pana cand acestia se pot zdrobi cu furculita.
Scurgeti –i de apa.
Intre timp,pisati usturoiul si puneti-l impreuna cu untul si ½ lingurita sare,intr-o craticioara,pe foc,amestecand,2-3 min.,pana cand untul se topeste,apoi puneti-l deoparte.
Zdrobiti cartofii cu telul sau folositi mixerul,apoi adaugati putin cate putin din laptele fierbinte,amestecand continuu,pana cand nu mai existe cocoloase si ati obtinut un piure de cartofi de consistenta dorita.
Dupa prepararea piureului,se adauga pasta de usturoi si unt topit,omogenizand bine.
La sfarsit incorporati patrunjelul tocat si coaja rasa da lamiae.
Se serveste cald.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorDupa reteta lui Cristi Roman, o aveam trecuta la favorite de muuult si acum i-a venit randul :)
Cheesecake cu unt de arahide si bananeReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii