Batem pieptul de pui pe un fund de lemn, sub o folie ca sa nu se zdrobeasca. Condimentam si deasupra punem feliile de sunca, branza rasa apoi o omleta facuta din cele 2 oua, carnaciorul si rulam cu grija. Legam cu ata de bucatarie (eu nu am avut am legat cu altceva :)) si apoi prajim rulada pe o parte si pe alta, cateva minute in putin ulei.
Transferam rulada intr-un vas de yena, adaugam ceapa taiata bucati mai mari, cateii de usturoi, rosia taiata felii, cimbrul, vinul si 1/2 pahar de apa ( ideal ar fi supa de pui).
Acoperim cu o folie de aluminiu si coacem 30 de minute la foc potrivit. Luam folia si mai lasam 10 minute, intorcand rulada pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Scoatem rulada pe un platou, legumele se paseaza fin si se amesteca obtinand astfel un sos. Daca doriti le puteti lasa asa.
Servim cu garnitura de legume, orez, cartofi etc.
Reteta este preluata de pe un blog spaniol cu mici modificari.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii