Pulpelor de pui le-am scos oasele. 
 Ardeiul gras, branzica si kaizerul le-am taiat cubulete. 
 Ceapa verde am taiat-o marunt. 
Intr-un vas am amestecat tot ce-am taiat marunt sau cubulete cu ou, piper macinat si oregano uscat. Am impartit umplutura in patru parti, iar cu fiecare parte am umplut o pulpa de pui. Ca sa fiu sigura, ca umplutura ramane in interiorul pulpei, am fixat la capatul mai larg cu o scobitoare.
 Fiecare pulpa am frecat-o cu putin ulei si am presarat-o cu sare, piper macinat si oregano. 
 Toate pulpele le-am asezat frumusel intr-o tava cu putin vin si apa. 
 Am copt la cuptor 30 de minute. 
 Dupa ce am scos tava de la cuptor, am lasat 5 minute sa se raceasca, apoi am scos scobitorile si am taiat pulpele in jumatati. 
 Le-am servit cu piure de cartofi. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii