Pulpe de Pui Umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 3 linguri ardei gras (diferite culori)
  • 2- 3 fire ceapa verde
  • 100 g masline fara samburi
  • 150 g kaizer
  • 100 g branza telemea
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml apa
  • piper macinat
  • oregano uscat
  • sare

Mod de preparare

Pulpelor de pui le-am scos oasele.
Ardeiul gras, branzica si kaizerul le-am taiat cubulete.
Ceapa verde am taiat-o marunt.

Intr-un vas am amestecat tot ce-am taiat marunt sau cubulete cu ou, piper macinat si oregano uscat. Am impartit umplutura in patru parti, iar cu fiecare parte am umplut o pulpa de pui. Ca sa fiu sigura, ca umplutura ramane in interiorul pulpei, am fixat la capatul mai larg cu o scobitoare.

Fiecare pulpa am frecat-o cu putin ulei si am presarat-o cu sare, piper macinat si oregano.
Toate pulpele le-am asezat frumusel intr-o tava cu putin vin si apa.
Am copt la cuptor 30 de minute.

Dupa ce am scos tava de la cuptor, am lasat 5 minute sa se raceasca, apoi am scos scobitorile si am taiat pulpele in jumatati.
Le-am servit cu piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc