Pulpe de Pui Umplute

Postat pe: 27-05-2012
(0)

Ingrediente

4 pulpe pui
3 linguri ardei gras (diferite culori)
2- 3 fire ceapa verde
100 g masline fara samburi
150 g kaizer
100 g branza telemea
1 ou
2 linguri ulei
100 ml vin alb
100 ml apa
piper macinat
oregano uscat
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Pulpelor de pui le-am scos oasele.
Ardeiul gras, branzica si kaizerul le-am taiat cubulete.
Ceapa verde am taiat-o marunt.

Intr-un vas am amestecat tot ce-am taiat marunt sau cubulete cu ou, piper macinat si oregano uscat. Am impartit umplutura in patru parti, iar cu fiecare parte am umplut o pulpa de pui. Ca sa fiu sigura, ca umplutura ramane in interiorul pulpei, am fixat la capatul mai larg cu o scobitoare.

Fiecare pulpa am frecat-o cu putin ulei si am presarat-o cu sare, piper macinat si oregano.
Toate pulpele le-am asezat frumusel intr-o tava cu putin vin si apa.
Am copt la cuptor 30 de minute.

Dupa ce am scos tava de la cuptor, am lasat 5 minute sa se raceasca, apoi am scos scobitorile si am taiat pulpele in jumatati.
Le-am servit cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pulpe de Pui Umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de Pui Umplute
Cookie Settings