Pulpelor de pui le-am scos oasele.
Ardeiul gras, branzica si kaizerul le-am taiat cubulete.
Ceapa verde am taiat-o marunt.
Intr-un vas am amestecat tot ce-am taiat marunt sau cubulete cu ou, piper macinat si oregano uscat. Am impartit umplutura in patru parti, iar cu fiecare parte am umplut o pulpa de pui. Ca sa fiu sigura, ca umplutura ramane in interiorul pulpei, am fixat la capatul mai larg cu o scobitoare.
Fiecare pulpa am frecat-o cu putin ulei si am presarat-o cu sare, piper macinat si oregano.
Toate pulpele le-am asezat frumusel intr-o tava cu putin vin si apa.
Am copt la cuptor 30 de minute.
Dupa ce am scos tava de la cuptor, am lasat 5 minute sa se raceasca, apoi am scos scobitorile si am taiat pulpele in jumatati.
Le-am servit cu piure de cartofi.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii