Faceti o marinada din usturoiul zdrobit, sare, piper, paprika / boia si vin, prin omogenizarea lor. La aceasta marinada, mai puteti adauga, dupa gust, fulgi de ardei iute si / sau ghimbir pudra (optional).
Puneti carnea de pui in marinada si lasati la marinat, in frigider, pentru cel putin 30 min.
Scoateti pulpele din sos si treceti-le prin compozitia formata din oua batute, amestecate cu branza si cascaval (rase), piper si / sau fulgi de ardei iute (proaspat macinate), dupa gust.
Asezati-le intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet.
Turnati marinada cu grija, pe langa pulpe si repartizati uniform peste carne, restul de unt taiat bucatele.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 30 min, la foc potrivit sau pana ce carnea este facuta si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti pulpele in crusta de branza cat sunt calde, alaturand garnitura si salata / muratura preferata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii