se bat albusurile cu o furculita cu putina sare deoarece e destul de sarat parmezanul si putin piper.
se dau fileurile de pui mai intai prin albusul batut apoi prin parmezan .
se pune pe aragaz o tigaie de teflon sau un grill in acre punem cateva picaturi de ulei numai asa cat sa fie unsa tigaia si se pun fileurile sa se faca cam 10 minute pe o parte 10 pe cealalta.
Garnitura :piure de cartofi dar se poate folosi orice garnitura doriti
Se poate folosi acest medalion si in salate cu cartofi sau alte legume.
Acest tort delicios l-am pregătit de Crăciun, pentru cei dragi și a fost foarte apreciat. E ceva mai migălos, dar...
Tort dobosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii