Spalati si zvantati pulpele de pui. Condimentati cu sare, piper si paprika (optional), pe ambele fete, dupa gust. Tocati ceapa sau taiati felii, dupa preferinta si kaizerul in lamele.
Prajiti kaizerul in 2 linguri de ulei si putin unt incins, iar cand se rumeneste, adaugati ceapa si continuati calirea pana ce acesta se inmoaie. Dati deoparte.
Separat, prajiti cateva minute pulpele, la foc mare, in restul de unt si ulei, intorcandu-le pe toate partile pana se rumenesc usor.
In continuare, puteti pregati mancarea in doua moduri:
- puneti intr-o cratita pulpele, ceapa, kaizerul, cu restul de grasime ramasa de la prajit si berea, aduceti la punctul de fierbere si lasati 30 min, la foc mic, partial acoperit cu un capac sau pana ce carnea este facuta si sosul scazut, dar nu de tot.
- puneti-le intr-un vas termorezistent, acoperiti cu folie de aluminiu si dati la cuptorul incins pentru 20- 25 min, scoateti folia si dati din nou la cuptor pentru inca 10- 15 min sau pana ce carnea este facuta, frumos rumenita si sosul redus la jumatate.
Serviti simplu, cat este cald, portionand in farfurie, pulpe, bucatele de kaizer si sos.
Puteti alatura mamaliga sau cartofi piure, stropite generos cu sosul foarte bun.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii