Spalati si zvantati pulpele de pui. Condimentati cu sare, piper si paprika (optional), pe ambele fete, dupa gust. Tocati ceapa sau taiati felii, dupa preferinta si kaizerul in lamele.
Prajiti kaizerul in 2 linguri de ulei si putin unt incins, iar cand se rumeneste, adaugati ceapa si continuati calirea pana ce acesta se inmoaie. Dati deoparte.
Separat, prajiti cateva minute pulpele, la foc mare, in restul de unt si ulei, intorcandu-le pe toate partile pana se rumenesc usor.
In continuare, puteti pregati mancarea in doua moduri:
- puneti intr-o cratita pulpele, ceapa, kaizerul, cu restul de grasime ramasa de la prajit si berea, aduceti la punctul de fierbere si lasati 30 min, la foc mic, partial acoperit cu un capac sau pana ce carnea este facuta si sosul scazut, dar nu de tot.
- puneti-le intr-un vas termorezistent, acoperiti cu folie de aluminiu si dati la cuptorul incins pentru 20- 25 min, scoateti folia si dati din nou la cuptor pentru inca 10- 15 min sau pana ce carnea este facuta, frumos rumenita si sosul redus la jumatate.
Serviti simplu, cat este cald, portionand in farfurie, pulpe, bucatele de kaizer si sos.
Puteti alatura mamaliga sau cartofi piure, stropite generos cu sosul foarte bun.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorClatite pufoase reteta Ia sa vedeti voi ce-am mai mesterit eu impreuna cu Breville Panini Maker 😉 Niste clatite pufoase...
Clatite pufoase reteta cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii