Gratar din hulughite si ceafa de porc

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Gratar din hulughite si ceafa de porc

Ingrediente

  • - 1 kg. hulughite (ciuperci)
  • - 1 kg. ceafa de porc
  • - 1 lingura amestec condimente pentru pizza
  • - 1 lingura boabe coriandru
  • - mustar
  • - sare
  • - boabe de mazare

Mod de preparare

Se curata hulughitele, se spala si se pun pe o tabla, gratar, la copt si se presara putina sare peste ele. Din cand in cand, se mai intorc pe o parte si pe alta.
Se taie bucata de carne in felii nu prea groase, nu prea subtiri si se pun intr-un vas. Peste carne, se adauga amestec de condimente pentru pizza (o adevarata explozie de arome, acest amestec), se adauga sare dupa gust, boabe de coriandru, se amesteca si se pun bucatile de carne pe gratar, la foc potrivit. Se servesc cand sunt gata cu mustar, legume si ce mai doreste fiecare. Sa aveti pofta dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Mona
4
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Prajitura cu mere
Bucataras.RO

Prajitura cu mere

Rapida si delicioasa!

Prajitura cu mere
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola