Acest fel de friptura eu il gatesc in vas Zepter pentru a pastra in totalitate aromele, substantele nutritive si vitaminele, in concentratia lor naturala.
Se pune in vas carnea condimentata cu sare, piper, salvie, boia, usturoi zdrobit si se adauga apa pana la 1/3 din inaltimea carnii din vas.
Se aseaza vasul acoperit, pe o placa de azbest, la flacara cea mai mica posibila si se lasa pana ce acul indicator ajunge la zona marcata cu rosu.
Se stinge focul, iar cand acul indicator a coborat in sectiunea verde, carnea este facuta si se poate servi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii