Indepartati pielea
Spalati pieptul de pui, uscati cu ajutorul servetelelor absorbante si asezati-l pe un tocator.
Prindeti pielea de la capatul mai gros al pieptului de pui si trageti-o ferm de pe carne. Aruncati pielea.
Daca este necesar sau pieptul de pui este mare, intai taiati in jumatate apoi, indepartati pielea ca mai sus.
Indepartati oasele
Intoarceti pieptul de pui cu partea mai subtire inspre dumneavostra. Cu ajutorul unui cutit taiati cu grija carnea de pe oase, incepand din partea mai subtire a pieptului si folosindu-va de cealalta mana, indepartati osul pe masura ce taiati.
Indepartati muschiul
Folosindu-va in continuare de cutit, taiati muschiul si tendonul alb de pe piept. Pastrati-l pentru alte scopuri.
Taiati in felii
Folosind un cutit de bucatarie, taiati fiecare jumatate de piept de pui, in felii aproximativ egale ca grosime.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaPulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios Este un pranz delicios, iar pulpele au iesit chiar mai bune...
Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz deliciosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii