Cum se Dezoseaza si se Taie in Felii, Pieptul de Pui

Complexitate
redusa
Cum se Dezoseaza si se Taie in Felii, Pieptul de Pui

Ingrediente

    Mod de preparare

    Indepartati pielea
    Spalati pieptul de pui, uscati cu ajutorul servetelelor absorbante si asezati-l pe un tocator.
    Prindeti pielea de la capatul mai gros al pieptului de pui si trageti-o ferm de pe carne. Aruncati pielea.
    Daca este necesar sau pieptul de pui este mare, intai taiati in jumatate apoi, indepartati pielea ca mai sus.

    Indepartati oasele
    Intoarceti pieptul de pui cu partea mai subtire inspre dumneavostra. Cu ajutorul unui cutit taiati cu grija carnea de pe oase, incepand din partea mai subtire a pieptului si folosindu-va de cealalta mana, indepartati osul pe masura ce taiati.

    Indepartati muschiul
    Folosindu-va in continuare de cutit, taiati muschiul si tendonul alb de pe piept. Pastrati-l pentru alte scopuri.

    Taiati in felii
    Folosind un cutit de bucatarie, taiati fiecare jumatate de piept de pui, in felii aproximativ egale ca grosime.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura cu iaurt si caise

    Prajitura cu iaurt si caise

    Prajitura cu iaurt si caise
    Bors de dovlecei cu stevie

    Bors de dovlecei cu stevie

    Bors de dovlecei cu stevie
    Prajitura turnata cu branza si visine

    Prajitura turnata cu branza si visine

    Prajitura turnata cu branza si visine
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
    3
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

    Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
    Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
    4
    Carte de bucate

    Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros

    Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...

    Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
    Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
    5
    Carte de bucate

    Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

    O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

    Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
    Parteneri
    Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios
    Bucataras.RO

    Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios

    Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios Este un pranz delicios, iar pulpele au iesit chiar mai bune...

    Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios
    Prajitura cu cocos si visine
    Culinar.RO

    Prajitura cu cocos si visine

    O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

    Prajitura cu cocos si visine
    Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
    Gustos.RO

    Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

    Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

    Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura