Carnea se taie cubulete mai marunte. Ceapa se taie solzisori, usturoiul se taie si el felii si se calesc pe 4 linguri de ulei. Se adauga si carnea si se prajeste pana albeste.
Se sareaza, pipereaza, (dupa gust) se pune si o lingurita moca de boia si maghiran cca. 1/4 lingurita, se toarna peste, cana de supa si se acopera cu un capac lasand sa se inmoaie carnea.
Intre timp curatam cartofii si ii taiem cubulete si se prajesc in ulei fiebinte.
Cand carnea s-a inmuiat se lasa pe foc pana zeama se evapora si se prajeste inca un pic pe ulei. Totul se toarna peste cartofii prajiti se amesteca si se presara cu cozi de ceapa verde taiate marunt, sau cu patrunjel verde tocat.
Se serveste neaparat cu muraturi.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaDaca tot am inceput saptamana in forta, am zis sa va las si ceva dulce, cu crema de branza. PS: reteta este dintr-o carte...
Cupcakes in stil rusescReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii