Deci, daca avem blatul la congelator, vom avea un tort si simplu si ultra rapid si bun.
Daca nu avem, atunci pregatim un blat dupa preferinta,.
Se lasa la decongelat blatul si intre timp de prepara cremele si se curata de codite si impuritati, capsunile, dupa care se feliaza.
Citim cu atentie instructiunile de pe cutia de budinca si in locul laptelui pe care trebuie sa il folosim punem laptele de frisca. Cantitatea pe care trebuie sa o folosim trebuie sa fie cam cu 50-60 ml mai putin decat scrie pe cutie.
Urmam intocmai instructiunile mai departe si cand avem crema gata o punem deoarte.
Blatul decongelat, il taiem in trei felii si incepem sa umplem. Peste prima felie de blat punem un strat mai grosut de mousse de ciocolata si asezam si capsunile deasupra, punem a doua felie si umplem cu cea de a doua crema pe care am ales-o. Punem a treia felie de tort si apasam putintel cu palmile ca sa se aseze bine tortul si fructele.
Crema ramasa se pune in posul cu dui si de decoreaza cu trandafiri din crema pe deasupra.
Se pune la frigider si se serveste rece
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorToamna cea bogata ne-a adus multe fructe in panere ... vorba poeziei. Nu ne-a ramas decat sa le amestecam intr-o...
Desert placinta dulce de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii