Dupa cum se stie, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a lansat anul trecut, in 2011: Cartea Regala de Bucate
Din curiozitate, am pregatit aceasta tarta regala, care se regaseste in carte si iata ce a iesit:
Blat:
Se sfarama biscuitii marunt si se amesteca cu untul topit.
Compozitia de biscuiti se intinde pe fundul unei forme rotunde, cu marginea detasabila, apoi se preseaza bine cu podul palmei.
Se coace blatul 5 minute, apoi se lasa la racit.
Crema:
Se bat bine galbenusurile, eu le-am batut la bain-marie, adaugam laptele condensat şi zeama de lămâie. Amestecaţi până la obţinerea unei creme omogene. Turnaţi crema deasupra blatului de biscuit si o intindem bine cu lingura.
Bezea:
Se bat albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul tos in transe, pana albusurile lucesc si se tin de tel bine.
Asamblare:
Punem bezeaua formata intr-un poche cu dui in forma de stea si decoram suprafata tartei.
Introducem tarta la cuptor si coacem 20-25 de minute, pana bezeaua devine usor aurie-aramie.
Dupa coacere, tarta se raceste usor, iar dupa ce i se scoate formei, peretele detasabil cu atentie, tarta poate fi feliata.
Se taie cu atentie, bezeaua este foarte pufoasa si va crapa instant la suprafata!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDrept desert pe langa Sandwich Inedit propun aceste clatite cu dulceata...
Clatite cu dulceataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii