Se face aluatul si se lasa sa se odihneasca.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema albicioasa si spumoasa...
Se pune la topit untul se da de pe foc si se adauga laptele, faina si cacao .. se amesteca bine de tot . Se adauga cocosul si se amesteca totul bine impreuna cu zaharul frecat cu galbenusurile si la urma albusul batut spuma ( al meu n-a fost chiar intepenit ).
Din aluat (3/4) se intinde o foaie care se aseza pe fundul tavii ( eu am folosit forma de tort). Se toarna crema si se acopera cu restul de aluat taiat in fisii si asezate ca un gratar.
Se pune la cuptor , in cuptorul incalzit deja ... la 180-200 °C pt .. 30 min cred ... acum e in cuptor.
Poze de la pregatirea pina la cuptor si mai tirziu cu tarta gata iar pe seara cu felia ...
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorImi plac mult ardeii umpluti si am vrut sa ii testez si la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Normal ca am avut un...
Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 LEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii