Se rad merele si se pun la calit cu zaharul pina scade zeama ce isi lasa
aproape de tot, apoi se pune pesmet (cit sa nu fie zemos) si mirodeniile.
Compozitia asta se pune pe foaia de foitaj si se ruleaza se unge cu galbenus de ou si se da la cuptor la foc mare pina creste si apoi mai incet pina se coace
foitajul se taie dreptunghi atit cit sa se poate rula si petrece un pic
foaia.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii