Reteta de rulouri de patiserie o gasiti aici.
Se curata de codite, se spala bine de tot de impuritati si se taie in bucati mai mici, capsunile si se acopera cu 200 zahar. Se lasa la frigider peste noapte (sau cat preferati). a doua zi se pune in vas, se adauga albusurile si cu ajutorul mixerului se incepe baterea spumei. Cand a inceput sa se faca spuma se adauga romul si se continua baterea.
Intre timp punem gelatina la inmuiat in apa rece si separat, intr-un vas, punem o lingura de apa si cele 50 de grame de zahar ramase. Punem la foc si incalzim pana zaharul e complet topit, luam de pe foc, adaugam gelatina topita si amestecam bine pentru omogenizare. Apoi incetul cu incetul, in fir, ca uleiul la maioneza, se adauga peste spuma de capsuni continuand baterea mereu.
Cand spume e gata se lasa la frigider pentru cateva minute, ea se va inchega foarte repede si gelatina nu va permite spumei sa lase zeama.
Se pregateste un pos cu dui, se umple cu bezeaua obtinuta si se trece la umplerea rolurilor de patiserie. Umplerea se face prin ambele capete (asta in cazul in care avem cilindrii de aluat, in cazul conurilor, umplerea se face doar prin partea care ne permite).
Se aseaza pe platou, se pudreaza cu zahar praf si se serveste cu placere .... sunt divine
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne...
Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in baconIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii