Se bat albusurile bine de tot apoi se adauga zaharul si s emai bate 5 minute. Se pune cocosul cu macul si se amesteca. La sf. punem faina cu praful de copt.
Turnam aceasta comp. intr-o tava in care am pus hartie de copt. Dam la cuptor pana prinde putina culoare deasupra. Incercam cu scobitoarea.
-se amesteca galbenusurile cu zaharul. Se pune pe bain marie, se adauga faian si se amesteca pana se ingorasa. Se raceste.
Pachetul de unt trrebuie sa fie la temp. camerei. Se amesteca untul cu comp. de galbenusuri, se aduaga cate o lingura de crema in unt.
Deasupra am decorat cu bombonele colorate.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPentru reteta m-am inspirat de la Merisor https://www.bucataras.ro/retete/cozonac-trandafir-cu-mere-64546.html Am...
Desert cozonac trandafir cu mere si nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii