Pt blat, topeste margarina in care adaugi biscuitii dati prin masina de nuca. Intinde totul intr-o tava in care ai ai intins o folie de aluminiu. Blatul trebuie sa fie perfect intins. Se lasa la rece 50-60 min.
Intr-o cratita topeste zaharul cu apa, cacao si margarina. Adauga romul (eu am pus esenta de rom 3 sticlute si atunci am adaugat mai multa apa) si lasa sa se racoreasca putin.
Amesteca praful de biscuiti si rahatul dupa care toarna treptat siropul de zahar. Compozitia astfel obtinuta rastoarn-o peste blatul de biscuiti. Presara deasupra nuca de cocos din belsug si pastreaza prajitura la rece.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorUn preparat extraordinar de gustos!
Somon cu sos aioli in pergamentReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii