Se mixeaza ouale cu zaharul , mierea de albine si untura.Se pune apoi bicarbonatul stins cu otet, se adauga cate putina faina si se amesteca, apoi cate putin lapte si se amesteca si se continua asa pana iese cmpozitia ca o smantana groasa.
Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se pune la cuptor pentru 20 minute.
Intre timp se face glazura in urmatorul fel.
se pune apa cu ciocolata pe foc la topit , se adauga zaharul si se lasa sa fiarba 5 minute.
Se da de pe foc si se adauga untul.
Dupa ce s-a copt blatul se scoate din cuptor se lasa putin sa se racoreasca , apoi se taie in patratele si se toarna glazura de ciocolata calduta peste blat., se uniformizeaza si se presara nuca de cocos deasupra.
Se lasa sa se raceasca , se scoate si se pune pe farfurie.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorToamna cea bogata ne-a adus multe fructe in panere ... vorba poeziei. Nu ne-a ramas decat sa le amestecam intr-o...
Desert placinta dulce de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii