Ouale se bat bine cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga uleiul si se continua baterea pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga 1/2 din cantitatea de lapte, se omogenizeaza apoi se cerne jumatate din faina care a fost amestecata cu praful de copt, dupa care se pune si restul de lapte si cealalta parte de faina.
Compozitia omogenizata bine se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se aseaza deasupra ciresele si visinile desamburite (pot fi folosite si alte fructe) si se coace la foc potrivit.
Se serveste rece pudrata cu zahar.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaAm ajuns si la reteta cu numarul 500! Wow! Cat de departe imi parea :) Revenind, imi ramasese o bila de aluat de la placinta...
Tarta cu ciuperciO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii