Prajitura Capucino

Complexitate
redusa
Prajitura Capucino

Ingrediente

  • 7 oua
  • 14 linguri zahar
  • 100 gr nuca cocos
  • 1 lingura faina
  • 1/2 praf de copt
  • 4 plicuri capucino de vanilie
  • 1 plic budinca vanilie
  • 300 ml lapte
  • 1 cub rama
  • ciocolata sau cacao pt ornat

Mod de preparare

Blat:
7 albusuri se bat spuma tare cu 7 linguri zahar, se adauga 100 gr cocos, 1 lingura faina si 1/2 praf de copt.

Se unge o tava si se aseaza in el compozitia si se da la cuptor la copt.


Crema:
Se amesteca intr-un vas plicul de budinca cu plicurile de capucino si se amesteca treptat cu laptele si apoi se pune la fiert pana se ingroase. Dupa ce a racit adaugam la el rama si amestecam bine pana se omogenizeaza.

Dupa ce blatul a racit punem deasupra crema de capucino si pregatim, hai sa zicem glazura ce vine deasupra cremei.

Cele 7 galbenusuri se fierb cu 7 linguri de zahar pe baie de abur pana se ingroase si apoi se pune deasupra cremei de capucino. Se presara cu ciocolata razuita sau cu cacao.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
2
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
3
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
4
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale
Bucataras.RO

Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale

Parfait-Perfect! Asa il numesc. Ar fi util un aparat de facut inghetata, pentru cele mai bune rezultate. Se poate prepara cu...

Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola