Piersici umplute cu crema de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Piersici umplute cu crema de ciocolata

Ingrediente

  • Pentru fursecuri:
  • 4 oua;
  • 250 grulei;
  • 250 grzahar;
  • 1 plic praf de copt;
  • esenta de lamaie;
  • 650 grfaina alba;
  • Pentru umplutura:
  • unt;
  • cacao;
  • nuci;
  • Nutella;
  • Pentru decor:
  • lapte;
  • colorant alimentar;
  • zahar;

Mod de preparare

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie.Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul ca la maioneza.
Apoi se adauga faina si praful de copt si se framanta un aluat nu prea tare.
Pudram mainile cu faina si incepem sa facem bilute micute de dimensiunea unei nuci mai mici.
Tava care a fost in prealabil tapetata cu hartie de copt se introduce la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.
ATENTIE!
Daca focul este prea tare,bilele vor crapa.
Cand sunt gata se scoate tava si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit....se ia fiecare bila si cu o lingurita se scobeste.
Dupa ce am scobit bilele se umplu cu crema dupa preferita(crema Nutella,o crema de unt,zahar,cacao si nuci) si se lipesc cate doua.
La final,se ia fiecare bila se trece printr-un amestec colorant(lapte dulce+colorant),iar apoi de dau prin zahar.
Dupa ce am decorat toate piersicile,le bagam la frigider pentru a se intari zaharul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Fanta
2
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Clatite cu dulceata
Bucataras.RO

Clatite cu dulceata

Drept desert pe langa Sandwich Inedit propun aceste clatite cu dulceata...

Clatite cu dulceata
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola