Piersici umplute cu crema de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Piersici umplute cu crema de ciocolata

Ingrediente

  • Pentru fursecuri:
  • 4 oua;
  • 250 grulei;
  • 250 grzahar;
  • 1 plic praf de copt;
  • esenta de lamaie;
  • 650 grfaina alba;
  • Pentru umplutura:
  • unt;
  • cacao;
  • nuci;
  • Nutella;
  • Pentru decor:
  • lapte;
  • colorant alimentar;
  • zahar;

Mod de preparare

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie.Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul ca la maioneza.
Apoi se adauga faina si praful de copt si se framanta un aluat nu prea tare.
Pudram mainile cu faina si incepem sa facem bilute micute de dimensiunea unei nuci mai mici.
Tava care a fost in prealabil tapetata cu hartie de copt se introduce la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.
ATENTIE!
Daca focul este prea tare,bilele vor crapa.
Cand sunt gata se scoate tava si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit....se ia fiecare bila si cu o lingurita se scobeste.
Dupa ce am scobit bilele se umplu cu crema dupa preferita(crema Nutella,o crema de unt,zahar,cacao si nuci) si se lipesc cate doua.
La final,se ia fiecare bila se trece printr-un amestec colorant(lapte dulce+colorant),iar apoi de dau prin zahar.
Dupa ce am decorat toate piersicile,le bagam la frigider pentru a se intari zaharul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Tort cu cafea ,,Mocca,,
Bucataras.RO

Tort cu cafea ,,Mocca,,

Tort cu cafea ,,Mocca,,
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola