Cum preparam? Nimic mai simplu!
Taiem un pic capetele de jos de la pere sa le putem aseza in picioare pe farfurie.
Razuim ciocolata alba si neagra pe razatoarea fina, la fiecare adaugam cate 25 ml lapte. Punem cei 100 gr ciocolata neagra razuita cu 25 ml lapte la foc sa se topeasca apoi tavalim 2 pere prin ea. Punem pe farfurie si dam perele trase in glazura neagra la rece sa se intareasca. La fel procedam si cu celelalte 2 pere pe care le tavalim in ciocolata alba topita.
Preparam un sos dulce simplu din miere si fructe confiate. Cum? Usor ... Punem 3 linguri de miere la topit apoi adaugam fructele confiate taiate cuburi si lasam pe foc cateva secunde. Sosul de miere si fructe asezam pe farfurie si peste punem perele trase in ciocolata (cand glazura de ciocolata e intarita).
Pofta Buna !!!
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSaratelele cu branza sarata sunt gustari delicioase si crocante, perfecte pentru a satisface pofta de sarat si de gust...
Saratele cu branza sarata - gustarea perfectaAveam de mult achizitionate niste forme de faguri din silicon, dar abia acum le-a sosit ceasul sa fie folosite. Si asta se...
Faguri si madlene, cu aroma de portocale si trandafiri• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii