Preparare: se amesteca intr-un castron toate ingredientele uscate faina, cacaoa, zaharul si praful de copt; in alt castron se bat ouale cu laptele si untul topit. Dupa care se pun ingredientele umide peste cele uscate se amesteca bine si se pune ciocolata taiata bucati.
Se pun in forma de muffins nu plina cam trei sferturi se dau la cuptor la 180 grade pt 25 min. Acesti muffins ies pufosi, moi, umezi si sunt foarte ciocolatosi: roll:
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand fac rulada...mi-era cam teama la partea cu rulatul blatului in prosopul umed, dar a fost totul...
Desert rulada cu crema de vanilie si nuca de cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii