Blat:
Se amesteca bine ingredientele, iese un aluat sfaramicios care se intinde tot cu mainile intr-o tava de 20X30 cm tapetata cu hartie de copt.
Se lasa 20 min la 180C
Aveti grija cand scoateti blatul din tava, mie mi s-a rupt, e foarte fragil si crocant
Crema de branza:
Se amesteca toate ingredientele si lasati la frigider pana blatul e racit complet
Crema de lamaie:
Mixam totul pana iese o crema consistenta.
Pe blat intindem mai intai crema de branza si apoi cea de lamaie.
Taiati apoi totul in patratele mici, si gata!
O supă fină franțuzită, de fapt am creat o combinație între 3 feluri de brânză cremă (de conopidă, de...
Supa crema din conopida, cartofi mov si branza BrieO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii