Cantitatile pot varia in functie de gusturile fiecaruia. Am folosit de data aceasta. Se mixeaza totul intr-un blender de putere mare (al meu are 900 w), altfel riscati sa se defecteze. Consistenta inghetatei este potrivita pentru a fi servita imediat.
Ce ramane, daca mai ramane :lol:, se pastreaza la congelator.
Desi are ingrediente simple, inghetata este delicioasa si foarte naturala.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorNicio zi fără ciocolată! Plecand de la Tiramisu reţetă originală, am pregatit acest desert De ceva vreme am...
Mini tiramisu reteta cu crema de vanilie si ciocolataReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii