Se face un aluat ca de blat simplu care se toarna in tava tapetata cu hartie in rotunduri cu diametru de 5-6 cm, se pudreaza cu un pic de faina si se coc la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit se umplu doua cate doua cu cate o avelina mare de crema(modul de preparare e ca aici) iar deasupra i se mai pune inca un mot de crema. Prajiturile astfel formate se dau la rece circa o ora.
Dupa ce crema s-a intarit bine se aseaza pe un gratar si se glaseaza cu ciocolata
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii