Se topeste untul. Se bat bine ouale intregi intr-un bol. Se adauga in alternanta si progresiv laptele, faina, apoi praful de copt, zaharul, un varf de sare, si untul racit.
Se amesteca bine pt a obline un aluat omogen.
Se pune aluatul in gaufrier si peste 3 minute sunt gata. Din acest aluat ies 13-15 gaufre.
Se degusta cu zahar pudra, sos de fructe, nutella, gem de fructe, frisca. Mmmmmm
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAstazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...
Milkshake cu zmeura si bananaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii