Eclere false cu ciocolata

Postat pe: 01-01-2016
(0)

Ingrediente

1 pachet piscoturi de sampanie
1 ciocolată
500 ml lapte
3 galbenusuri
3 linguri de zahar
50 g amidon de porumb
1 esenta de vanilie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Scobim piscoturile cu o linguriță.
Crema
Punem 300-350 ml lapte la fiert.Galbenusurile le frecam cu zahărul, zahărul vanilat/esenta de vanilie si amidonul. Treptat adăugăm laptele rămas, omogenizam bine.Cand laptele a inceput sa fiarbă, adăugăm compozitia de galbenusuri si amestecăm continu pana se îngroașă. Lăsăm crema sa se răcească 10-15 minute.
Insiropam piscoturile cu suc/compot de fructe.
O data insiropate, umplem cojile cu crema de vanilie. Deasupra punem un alt piscot pe care il glazuram cu ciocolată topită pe bain marie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Eclere false cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Eclere false cu ciocolata