Se amesteca oul cu zaharul se mixeaza bine dupa care se adauga laptele, uleiul si restul ingredientelor se mixeaza sa nu fie cocoloasa, daca e foarte moale se mai pune 1 -2 linguri faina.
Se pun in forme, umplute la jumatate pentru ca cresc mult si se pot pune stafide, visine din compot sau simple sunt foarte bune si asa, se dau la cuptor la 180 grade pentru 20 min se face testul cu scobitoarea.
Se lasa la racit dupa care se face glazura. Se topeste ciocolata in frisca se da la rece si se bate bine cu mixterul se poate colora, ornam cupcakes. In fotografie sunt cei cu cacao: wink:
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaUneori cand am pofta de cartofi in unt apelez la acest mod de preparare usor si rapid.
Cartofi cu unt in pergamentO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii