1 Se bate frisca spuma.
2 Se bat ouale ( le scoateti inainte cu o ora din frigider) cu zaharul.
3 Se pune la foc gelatina cu coaja si sucul de lamaie.
4 Amestecam frisca cu ouale spumate, apoi adaugam gelatina calduta ( nu prea calda )
5 Se pune compozitia in pahare, castronase. . . si se da la rece pt. 1 ora
6 Se serveste cu sirop ( mai gros), sau cu ciocolata topita. ( eu am folosit sirop de afine si ciocolata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPuiul are la baza marinarea cu iaurt. Aromele de astazi sunt fresh si reconfortante. Menta, lamaia, oregano si uleiul de...
Pui in stil mediteraneanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii