Ciocolata se topeste impreuna cu margarina in microunde sau in bain-marie. Ouale se bat cu zaharul pana se albesc. Se amesteca impreuna cu ciocolata, amandele si esenta. Se pun in forme de tarte unse cu putin unt sau in forma de silicon. Se da la cuptor 7-9 min la 200A°C.
Se lasa sa se raceasca in forma. Cand taiem cu lingurita mijlocul trebuie sa fie ca un sos. Inainte de a servi se presoara zahar pudra
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Acest tort l-am facut cu mare dragoste pentru tatal meu, pe care il cheama Constantin. Am cautat sa fie un tort...
Tort cu crema de mascarpone, zmeura si ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii