Punem la incalzit laptele cu untul astfel incat untul sa se topeasca dar laptele sa nu dea in clocot. Se lasa la racit si intre timp amestecam celelalte ingrediente . . . se freaca ouale cu zaharul se adauga faina si amestecam bine cu un tel, punem aromele, varsam laptele caldut dar nu fierbinte si amestecam incetisor pana obtinem un amestec omogen.
Punem o tigaie anti-adeziva, o ungem cu ulei si lasam la incins . . . luam cu un polonic din compozitie si varsam cam 3/4 in tigaia incinsa si apoi cu miscari circulare intindem aluatul in tigaie si lasam pana se rumeneste, apoi cand incepe clatita sa se desprinda de pe vas o intoarcem sa se coaca si pe partea cealalta.
Serviti cu dulceata, branzica dulce de vaci, crema ciocolata etc.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii