Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o crema, adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de rom. Omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt.
Albusurile se bat spuma tare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea lucioasa, Punem uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie. Omogenizam.
Peste compozitia galbena din tava, cernem uniform cacaua, apoi turnam albusurile si nivelam.
Introducem tava in cuptor, preincalzit la 170 grade, pana se rumeneste frumos,
Sa aveti pofta!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii