Preincalziti cuptorul la 190 c (gaz 5). Intr-un bol cu telul amestecati fainele, praful de copt sarea si zaharul. In alt bol bateti putin oul dupa care adaugati laptele, uleiul si extractul de vanilie. Amestecati bine dupa care inglobati ingredientele uscate.
Ungeti cu putin ulei o tava termorezistenta rotunda standard sau triunghiulara. Turnati amestestecul pentru chec si coaceti 25-30 de minute. Verificati ca o scobitoare inserata in mijloc sa iasa curata. Lasati apoi sa se raceasca cel putin la temperatura camerei dupa care portionati si serviti.
Puteti servi simplu, cu bautura calda preferata si/sau cu miere / unt / dulceata.
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaUneori cand am pofta de cartofi in unt apelez la acest mod de preparare usor si rapid.
Cartofi cu unt in pergamentO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii