Ciocolata se pune la topit impreuna cu frisca si untul apoi cind s-au mai racit se toarna incet peste ouale mixate cu zaharul. Se adauga faina si amidonul si se amesteca bine.
Biscuitii se amesteca cu nuca, zaharul vanilat si scortisoara. Intr-o tava tapetata cu hirtie de copt se toarna jumatate din compozitia de ciocolata, se presara jumatate din biscuiti, apoi se pune restul de blat, iar deasupra biscuitii ramasi si se da la cuptor, preincalzit la 170- 180 grade C (foc mediu), timp de 40-45 min.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPentru toate persoanele care nu mananca miel,recomand drobul de curcan!
Drob de curcanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii