Ouale se bat cu zaharul si praful de sare pana cand compozitia e albicioasa.usor se incorporeaza uleiul,apoi smantana si vanilia.
In sfarsit se adauga faina cu praful de copt.
In aceasta simpla compozitie se toarna de-a valma visinile si se amesteca cu grija. intr-o tava bine unsa se toarna compozitia ce se coace intr-un cuptor la 180 g
Cand se raceste
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii