Preparare:
Pentru blat se amesteca ingredientele uscate si cernute intr-un castron faina, cacaua, bicarbonatul, sarea si zaharul.
In alt castron se pun cele ude: apa, uleiul, otetul, vanilia.
Se amesteca cele doua compozitii si se dau deoparte.
Pentru umplutura se amesteca branza cu zaharul, oul si vanilia omogenizand bine. Se pun in formele de muffins si se umplu pe 3/4 cu compozitia de cacao. Dupa care, se iau cu lingura din compozitia de branza cca 2 linguri si se pun in mijloc peste compozitia de cacao.
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade si se coc pana trec testul cu scobitoare (aproximativ 25 min).
Sunt delicioase, economice si usor de facut. Se pot servi calde, reci sau la temperatura camerei. Se pot conserva in frigider acoperite catava zile.
Ingredientele sunt pentru 12 bucati.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorNu mai facusem de mult si imi era pofta. Este buna, pufoasa si cremoasa.
Cuburi "Kinder Pingui"Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii